Äntligen börjar vi se ljuset i pandemi-tunneln! Som vi har längtat efter att kunna träffa våra kunder och partners igen. Vi ser fram emot många kära återseenden under året och hoppas även kunna göra nya bekantskaper. Är du nyfiken på Gycom? Träffa oss på någon av dessa mässor under 2022:

Elmia Automation, den 10-13 maj i Jönköping

Elmia Automation är mässan för dig som vill se vilka otroliga möjligheter som finns med automation. Automationsföretag av diverse slag kommer att ställa ut sina produkter och tjänster. Det blir allt från AI och robotar till energidesign och IoT. Det vill ni inte missa!

Scanautomatic, den 18-20 oktober i Göteborg

Scanautomatic är mötesplatsen för företag och organisationer som utvecklar framtidens smarta och hållbara industri. I fokus står områdena hållbara lösningar, energi och elektrifiering av industrin och smart industri. Nya komponenter, energieffektiva system och innovativa automationslösningar kommer att visas upp. Vi på Gycom ser fram emot att träffa kunder och partners och att utbyta kunskap med andra aktörer i branschen.

Har du inte möjlighet att besöka någon av dessa mässor? Kontakta oss på Gycom så ordnar vi ett separat möte för att presentera möjligheterna bakom smart energidesign!