John brinner för kundrelationer

Göteborgaren John Miotke gillar när det är mycket på gång. Han trivs därför väldigt bra i rollen som Key Account Manager, där han får träffa många kunder, skapa goda relationer och samla kunskap för Gycoms fortsatta tillväxtresa. På fritiden är skidåkning, segling och familjehäng favoritsysselsättningarna, och är solen framme tar han gärna en långpromenad i raskt tempo.

Sedan John började på Gycom har han lärt känna många nya kunder och haft nöjet att utveckla lösningar anpassade efter varje kunds unika behov.

– Under mina år på Gycom har jag knutit många kund- och vänskapsband. Ja, vi har faktiskt mer eller mindre blivit kompisar, och jag har blivit lite som en gänget!

När John först började på Gycom var han redan bekant med företaget, han hade nämligen arbetat med Gycom på sin tidigare arbetsplats. Då visste han inte mycket om företaget, men rollen som Key Account Manager var välbekant och han blev nyfiken på de möjligheter som verkade finnas på Gycom.

– Jag sökte tjänsten och sedan dess har jag jobbat här i femton år, det säger väl ganska mycket om min uppfattning av Gycom, säger John och skrattar.

Det som driver John i det dagliga arbetet är kundkontakten och relationerna till kunder, att göra affärer och skapa nya möjligheter. Ingen dag är den andra lik och den ständiga utvecklingen i bolaget är något John trivs bra med.

– Det händer mycket hela tiden och man behöver vara flexibel och anpassningsbar. Det är mycket utveckling och förändring på Gycom, jag gillar det!

På fritiden är han aktiv och det är sällan en lugn stund. Det blir minst tre skidresor per vintersäsong, och på sommaren tycker han om att vara ute till havs. Ett nyfunnet intresse i Johns liv är segling. Sträckan mellan Göteborg och Smögen har han bockat av, och nu har han en ambition om att segla längre än så.

– Mitt mål är att segla ner till Spanien och lägga båten där. Att kunna ha båten som en sommarstuga där skulle vara härligt! Jag måste bli lite varm i kläderna först, men det är målet på sikt!

Om John
Ålder: 43
Bor: Partille
Antal träningspass i veckan: ”Jag drog axeln ur led efter en skidresa och kan inte träna som jag brukar göra, men jag promenerar i ett lite högre tempo 3–4 gånger i veckan.”
Viktigaste för att trivas på en arbetsplats är: Utmaningar.
Något jag gärna unnar mig: Whiskey.
Favoriträtt: Svensk husmanskost i alla dess former.

Laddar formulär