snabbkoppling_kontor_nyhet

Gycoms 30-åriga erfarenhet av snabbkoppling – nu även i Norge och Danmark

27 april, 2017
Gycom har 30 års erfarenhet av snabbkoppling i Sverige samt Finland och nu lanseras produkter för snabbkoppling även på den norska och danska marknaden. Sortimentet Gycom AC 166 tillverkas av Adels Contact i Tyskland och är självklart halogenfritt. Produkterna passar perfekt vid upphandlingar av större byggprojekt som kontor, kommersiella fastigheter, skolor och sjukhus.

Gycom förser den Nordiska marknaden med kvalitetsprodukter inom Snabbkoppling, Tid- & Ljusstyrning, Normprodukter, Kapslingar, Anslutningsteknik, Uttagslösningar, Strömställare samt Test & Mät. Vi utvecklar och producerar egna produkter samt marknadsför och säljer produkter från välkända varumärken som exempelvis Fluke och General Electric. Gycom har försäljningsbolag i Sverige, Finland, Norge samt Danmark och produkterna säljs via elgrossister till proffskunder. 

Snabbkopplingssystemet består av färdiga kablage, kontakter, distributionsblock och boxar för alla basfunktioner. Planeringen blir enkel och möjliggör effektiva installationer vid nybyggnation och om- och utbyggnad av kraft- och belysningssystem enligt standarderna IEC/EN 61 535, RoHS, WEEE, PFOS, REACH och CE samt har certifiering enligt DIN EN ISO 9001 och DIN EN ISO 14001. Installationstiden minskar med upp till 70% jämfört med konvent­ionell installation. Detta resulterar i en total kostnadsbesparing på upp till 30%. 

– I Norden är byggandet av nya lägenheter, kontor och kommersiella fastigheter just nu stort och vi ser ingen nedgång under de närmaste åren. Samtidigt ökar de tekniska kraven, installationsvänligheten och mötandet av marknadsmässiga priser. Gycom AC 166 passar in i Gycoms sortiment med traditionella lösningar, DALI-styrning och KNX för fastighetsautomation. Det gör produkterna gångbara direkt och det blir lätt för våra kunder att se fördelarna med dem, säger Ole Galgum, Country Manager på Gycom i Norge AS.

– Vi strävar konstant efter att vara en komplett leverantör till större byggprojekt i hela Norden, därför lanseras Gycom AC 166, vilket varit efterfrågat, säger Daniel Väisänen, ​Business Area Manager på Gycom ​Svenska AB.

För ytterligare information, kontakta:

Daniel Väisänen
​Business Area Manager
Gycom Nordic AB
E-mail daniel.vaisanen(at)gycom.com

 

Relaterat