Mennekes Amaxx

AMAXX uttagscentraler –

Mästare på kombinationer

Uttagscentraler i högsta kvalitet för krävande miljöer i en mängd olika utföranden. Välj med fördel en av våra utvalda standardlösningar men även möjligheten att få den kundanpassad – precis som du vill ha din central!

Sök bland våra produkter

Ställ frågan direkt till ett proffs!

010-122 17 05

​​Nyheter

elmassan stockholm 2017

Mer Gycom på Elmässan i Stockholm

15 oktober, 2017
Vi har laddat upp med intressanta produkter från våra välkända varumärken och visar även upp vårt eget bredare Gycom sortiment med produkter i teknikens framkant. Besök oss i monter H:02!

Den ​18-19 ​oktober är det ​dags för Elmässan Stockholm som går av stapeln i Kista. I montern presenterar vi lite smått och gott inom produktområdena normkomponenter, el- och mediacentraler, anslutningsteknik, uttagslösningar, snabbkoppling, tid- och ljusstyrning, strömställare samt test- och mätinstrument.

 

Digitalt kopplingsur med Bluetooth – Framtiden är här!

Vårt nya digitala kopplingsur G-Smart som kan ställas in via läsplatta eller smartphone med Bluetooth är rykande färsk.

Kombicentraler för el och media 

En annan nyhet för året är ​vårt breda sortiment med kombinerade el- och multimediacentraler GKC med installationsvänliga och professionella lösningar. ​​En kapslingslösning med bland annat vändbar infällnadslåda, löstagbara flänsar och det väl tilltagna mediautrymmet för flexibel bestyckning samt dörr för wifi-signaler ger en stor fördel vid installation i alla typer av bostäder. 

 

Gycom lanserar eget sortiment med detektorer

Vi presenterar ett urval av produkter från vår nya serie med detektorer som kommer lanseras runt årsskiftet. Även dessa med modeller som kan ställas in via Bluetooth för att förenkla för installatör och slutanvändare.

Snabbkoppling

Med 30 års erfarenhet lanserar vi vårt eget snabbkopplings­sortiment Gycom AC 166. Produkterna passar perfekt vid upphandlingar av större byggprojekt med kraft- och belysningsstyrning för exempelvis kontor, kommerciella fastigheter, skolor och sjukhus.

Med snabbkoppling minskar installationstiden med upp till 70% jämfört med konventionell installation. Detta resulterar i en total kostnadsbesparing på upp till 30%  

 

Nyheter från GE

Från General Electrics sortiment för lågspänning kan man klämma och känna på ett stort antal produkter och de stora nyheterna som presenteras är en 1-modul bred personskyddsbrytare samt jordfelsbrytare typ B. ​Anläggningar som kan behöva jordfelsbrytare typ B är laddstationer för elfordon, solcellsanläggningar, utrustningar och applikationer med frekvensomriktare, medicinska utrustningar, röntgenapparater, hissar, rulltrappor, UPS-anläggningar, svetsutrustningar och laboratorieutrustningar.

 

Brett sortiment med mätinstrument

Vi visar upp ett brett urval av vårt sortiment med test och mätinstrument från Fluke, BEHA Amprobe, Testboy och Yokogawa. Några nyheter i sortimentet är bl a:

Elektrisk testare Fluke T6-1000

Rykande färsk på marknaden är denna elektriska testare som kan mäta spänning utan testkablar!

Installationsprovare Fluke 1664 FC

Den nya installationsprovaren Fluke 1664 FC är ett bra hjälpmedel för att uppfylla egenkontroll­programmet och dokumentationen när de nya elreglerna införs. 

Fluke 279 FC – Multimeter och Värmekamera med trådlös kommunikation!

Med en kombination av multimeter och värmekamera kan du nu felsöka och bekräfta en stor mängd olika elektriska problem.

Lagring och distribution av egenproducerad energi

En av våra stora nyheter för året​ är energilagring som erbjuder smart lagring och distribution av egenproducerad energi. Lösningen kan exempelvis stödja snabb laddning av ett elfordon eller effektivt lagra energi från ett solpanelsystem. Lagrad energi kan lätt användas av alla förbrukare i ett hushåll utan onödiga omkopplingar.

 

Relaterat